×
تنظیمات ویجت
سایت دانشگاه
صفحه نخست
اخبار
اطلاعیه ها
راهنمای تلفن
میز خدمت
ارتباط مستقیم با مدیر
خبرخوان
Toggle navigation
معرفی
تاریخچه
مدیریت
پزشکان درمانگاه
همکاران
تور مجازی
افتخارات
واحد ها
درمان
پزشک عمومی
پزشک متخصص
دندانپزشک
خدمات پرستاری
کلینیک تشخیصی درمانی اسکن کف پا
کلینیک ماساژ درمانی
بینایی سنجی
شنوایی سنجی
آموزش
پایش سلامت جسم
پایش سلامت جسم کارکنان
پایش سلامت جسم دانشجویان
ایمنی و بهداشت
تشکیل شورای HSE
جذب کارشناس بهداشت
بازدیدهای ایمنی و بهداشت
همیاران بهداشت
معرفی
فعالیتها
تولید محتواهای آموزشی
ثبت نام
گالری تصاویر
مرکز مشاوره بیماری های رفتاری (ایدز)
خدمات درمانی
پزشک معتمد
پزشک عمومی
دندانپزشک
خدمات پرستاری
کلینیک تشخیصی درمانی اسکن کف پا
کلینیک ماساژ درمانی
امانت دهی تجهیزات
بینایی سنجی
شنوایی سنجی
ارجاع به متخصص گوش و حلق و بینی
فرایندها
صفحهاصلی
اخبار
پوستر
آرشیو
اردیبهشت ۱۳۹۹
پوستر - آرشیو
مهمترین علل بروز آسم
۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹
ادامه مطلب
روزه در شرایط کرونایی
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
ادامه مطلب
میان وعدههای ناسالم
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
ادامه مطلب
پیشگیری و کنترل چربی بالای خون
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
ادامه مطلب
راهنمای شیوه زندگی سالم
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
ادامه مطلب
توصیههایی در مورد مصرف مواد غذایی
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
ادامه مطلب
پیشگیری و کنترل فشار خون بالا
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
ادامه مطلب
نکتههایی برای رانندگی در هوای بارانی
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
ادامه مطلب
۱۳ تیرماه، روز جهانی بیماریهای مشترک انسان و دام
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
ادامه مطلب
۵ تیر ماه روز جهانی مبارزه با مواد مخدر، نبرد با تباهی
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
ادامه مطلب
۱۲ آذر ماه روز جهانی معلولین، با بال شکسته پر کشیدن هنر است.
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
ادامه مطلب
۲۳ مهر ماه، روز جهانی عصای سفید
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
ادامه مطلب
لیوانِ همراه داشته باشیم.
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
ادامه مطلب
راههای پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
ادامه مطلب
با مصرف کمتر قند، چربی و نمک سالم زندگی کنیم.
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
ادامه مطلب
فشار خون بالا زمینه آسیب رگهای مغز، قلب، کلیه و چشم
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
ادامه مطلب
سیگار بستر بیماری
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
ادامه مطلب
از بطریهای پلاستیکی فقط یکبار استفاده کنید.
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
ادامه مطلب
از حضور در مکانهای عمومی خودداری کنید.
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
ادامه مطلب
از گوشت کاملا پخته شده استفاده کنید.
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۹
ادامه مطلب
«
1
2
»